fredag 28. mars 2008

Mei Tai. (Lol tai)


Fremover vil det komme endel Lol taier for salg.. Det er også mulig å få custom sydd, dvs der man bestemmer stoff på panel osv selv. (Av det utvalget jeg har..) Hvis det ønskes andre stoffer som evt. må spesialbestilles vil prisen bli høyere.

Stoffer tilgjengelig finner du under linken "stoffer tilgjengelig"

Pris er fra 850,- + porto, ettersom det er mye arbeide som er lagt ned i den, stoffer etc.


For custom kommer tillegg på:

-For høyere panel (toddler)+ 50,-
-For ekstra lange stropper + 50,-
-For dekorstoff panel på begge sider + fra 50,-
-For applikasjon på en panelside + fra 50,-
-For sovehette + 100,-
-For panelside i ull + 100,-
-For Marimekkostoff på en panelside + 150,-


Jeg syr Mei taier i enten baby eller toddler størrelser.

Størrelsene er bare en rettledning, du kan ofte bruke den lengere enn foreslått.

Baby (2-24 mnd)

55 cm høy
48 cm bredde øverst
40 cm bredde på det smaleste

Toddler (18 mnd +)

64 cm høy
49 cm bredde øverst
42 cm på det smaleste

Stroppene er stort sett rundt 190 cm, dette vil være spesifisert på hver enkelt MT. Polstringen starter litt utpå stroppen, og er 50 cm lang.(Syr evt. annen fasong på forespørsel.)

Stroppestoff er enten cord eller kraftig bommull. Baksiden av panel er som regel samme stoff som stropper hvis ikke annet er oppgitt..

Stroppene er polstret med 2 lag fleece og 2 lag vatt for å gjøre bærekomforten best mulig.
Panelet har også et lag vatt eller et lag fleece øverst for å gjøre den litt mer stødig, samt mykt og god. Er panelstoffet tynt er det et ekstra lag stoff i panelet.

Fordi sikkerheten til barnet som bæres er viktigst av alt, er alle sømmer forsterket. (Syr 4-5 sikkerhetssømmer på stroppene) Likevel bør du alltid forsikre deg om at bæretøyet ditt er helt og uten revner eller svakheter som kan medføre fare for ditt barn mens det bæres


Med en bæresele har du mange variasjonsmulgheter og lang brukstid. Mei tai kan brukes fra nyfødt opp til minst 3 år. (Selv har jeg bært storebror da han var 4,5 år uten problem.) Barnet sitter anatomisk korrekt, uten å belaste hofter og rygg unaturlig. Med en Mei Tai kan du bære barnet ditt så mye du vil.

Bæreselen fordeler barnets vekt over den voksnes skuldre, rygg og hofter, og gjør det lett å bære selv store barn.

Sikkerhet er viktig ved bæring. Vennligst sjekk bæretøyet ditt med jevne mellomrom. Gå over sømmer og slitasjepunkter, for å være sikker på at sømmer og stoff ikke er slitt. La ikke barn leke med bæretøy, og vær sikker på at du kan bære barnet ditt trygt og sikkert før du tar bæretøyet i aktiv bruk.

Ingen kommentarer: